Klein en lichtgewicht veiligheidslicht achteraan

Klein en lichtgewicht veiligheidslicht achteraan

Gemaakt voor fietsers in de stad die behoefte hebben aan gemak, en zichtbaarheid voor een prijs die heel gemakkelijk is voor de portemonnee, komt Seemee 20, klein en lichtgewicht fiets achterlicht. Afmetingen zijn 31x29.5x23mm, ongeveer de grootte van een kwart en weegt slechts 17g, dit is waarschijnlijk Magicshine's ...

Chat Now

Productdetails

Gemaakt voor fietsers in de stad die behoefte hebben aan gemak, en zichtbaarheid voor een prijs die heel gemakkelijk is voor de portemonnee, komt Seemee 20, klein en lichtgewicht fiets achterlicht.

2.jpg

De afmetingen zijn 31x29.5x23mm, ongeveer de grootte van een kwart en wegen slechts 17g, dit is waarschijnlijk het kleinste fietslicht van Magicshine.

3.jpg

20 lumen van max. Capabele lumens wordt geproduceerd door een halo COB rode LED's, met 180 graden zichtbaarheid achter de rijder met een zekere mate van helling naar de montagebasis. Eenvoudig te monteren en demonteren met de siliconen o-ring, geschikt voor elk buisvormig voorwerp. De 20-serie gebruikt een lithium-polymeerbatterij met een capaciteit van 240 mAh bij 3,7 V, duurzaam gebruik op de helderste constante instelling gedurende 1,4 uur. De runtime wordt verdubbeld onder een van de flitsinstellingen. Met de laagste output van 4 lumen op flits kan het licht tot 21.7 uur meegaan.

4.jpg

IPX-classificatie betekent dat het achterlicht volledig weersbestendig is. Seemee 20 is uitgebreid getest en biedt een vriendelijke omgeving voor prestaties en duurzaamheid. Je zult waarschijnlijk niet beter vinden op dit punt.


Hot Tags: klein en lichtgewicht fiets achter veiligheidslicht, uit de VS, winkel, goedkoop, korting, beste, duurzaam, kwaliteit, lage prijs
Verwante producten

Onderzoek