Super Bright Urban Bike Headlight

Super Bright Urban Bike Headlight

Monteer 1400 is een stadsfiets met zeer hoge opbrengst. Nieuw van het aanbod van Magicshine in 2018. 1.400 lumen aan werkelijke uitvoer wordt geproduceerd door 2xCREE XM-L2 LED's. Alle aluminium schaal geeft het een zeer slank uiterlijk en gevoel, met grote warmteafvoernetwerken die een groot deel van de bovenkant van de koplamp bedekken ....

Chat Now

Productdetails

Monteer 1400 is een stadsfiets met zeer hoge opbrengst. Nieuw van het aanbod van Magicshine in 2018. 1.400 lumen aan werkelijke uitvoer wordt geproduceerd door 2xCREE XM-L2 LED's.

2.jpg

Alle aluminium omhulsels geven het een zeer slank uiterlijk en gevoel, met grote warmtedissieroosters die een groot deel van de bovenkant van de koplamp bedekken. In tegenstelling tot de meeste traditionele alles in een weg of stedelijke lichten.

4.jpg

Monteer 1400 is ontworpen met een verwijderbare batterijpatroonstijl. De poort aan de achterkant kan met een munt worden geopend en 18650-cellen kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld tijdens de vlucht. Let op: de batterijcellen zijn op maat gemaakt door Magicshine, de vorm wijkt sterk af van de marktnorm.

3.jpg

Eenvoudig te monteren USB-oplaadbaar en IPX 4 waterdicht, Monteer 1400 maakt een extreem veelzijdig licht, of je nu op weg of in de stad fietst, het hoge vermogen kan zelfs de rol van een op een helm gemonteerde koplamp voor serieuze mountainbikers overtreffen.

5.jpg


Hot Tags: super heldere stadsfiets koplamp, uit de VS, winkel, goedkoop, korting, beste, duurzaam, kwaliteit, lage prijs
Verwante producten

Onderzoek