All Weather stadsfiets koplamp

All Weather stadsfiets koplamp

Magicshine's bestseller 9-serie fietslamp heeft een nieuw lid, MJ-902B, een zeer kleine vormfactor stadsfiets koplamp die super lichtgewicht, waterdicht is en meer licht uitstraalt dan het lijkt. 1600 lumen aan werkelijk licht wordt geproduceerd door 2xCREE XM-L2 LED's, aangedreven door een 4-cel ...

Chat Now

Productdetails

3.jpg

Magicshine's bestseller 9-serie fietslamp heeft een nieuw lid, MJ-902B, een zeer kleine vormfactor stadsfiets koplamp die super lichtgewicht, waterdicht is en meer licht uitstraalt dan het lijkt.

4.jpg

1600 lumen aan werkelijk licht wordt geproduceerd door 2xCREE XM-L2 LED's, aangedreven door een 4-cellig Li-ion batterijpak van 5200mAh capaciteit. Het is macht voor wanneer je het nodig hebt maar je zou echt niet de volledige 1600 op drukke stadsstraten moeten gebruiken, het zal meer dan verblindend zijn voor voetgangers en automobilisten. Maar als je jezelf alleen op een lege weg vindt, mag je zo snel rijden als je wilt en nooit de balk ontlopen.

2.jpg

Het licht heeft 4 voorgeconfigureerde werkmodi, constant, flits, SOS en waarschuwing (snelle dubbele flitsen). We hebben de helderheid omgezet in een ronde wijzerplaat, u tikt eenvoudig op uw telefoon en zweeft met uw vinger over de meter terwijl uw aangesloten lamp zich aanpast. U kunt instellingen opslaan waarvan u denkt dat ze nuttig zijn en uw licht onthoudt ze. U kunt later eenvoudig overschakelen tussen deze opgeslagen instellingen met één druk op de aan / uit-knop. Uw telefoon hoeft niet aanwezig te zijn wanneer u dit doet.


Hot Tags: Gloednieuw stadsfiets koplamp, uit de VS, winkel, goedkoop, korting, beste, duurzaam, kwaliteit, lage prijs
Verwante producten

Onderzoek